Vi har valt Release Finans

Hur är det att samarbeta med oss?
Här möter du några av våra partners som delar med sig av sina upplevelser av att samarbeta med oss på Release.
Dialect

”Ni utmanar och utvecklar oss. Och understödjer verkligen vår affär.”

Dialect är en rikstäckande franchisekedja som levererar IT- och telekommunikation till företag. De har idag samarbetat med Release Finans i drygt 2 år. Här berättar Camilla Kargus, Business Manager på Dialect om hur hon tycker att det fungerar.

Varför valde Dialect att samarbeta med just Release Finans?
Vi fick ett tips från en av våra franchisetagare om att titta på Release Finans som ny finansavtalspartner. Så vi bokade helt enkelt ett möte med er. Vi hade dessutom fått fina rekommendationer, bland annat kring hur er support arbetar och hur era system fungerar.

Hur tycker du att samarbetet fungerar?
Mycket bra. Vi upplever att Release Finans har moderna system, ger fantastiskt bra support och har en väldigt dedikerad och tillgänglig partneransvarig.

Utöver det känns det även kul att ni kommer med olika typer av utmaningar och hela tiden jobbar för att utveckla affären. Er kunniga personal hjälper oss att vidga perspektivet. Ni utmanar oss i hur vi kan tänka kring exempelvis paketeringen av våra erbjudanden och ger oss nya infallsvinklar som hjälper oss omvärdera hur vi gör affärer.

Vad särskiljer Release Finans från andra finansbolag?
Jag skulle säga engagemanget och proffsigheten. Det gäller både er support och partneransvarig som har ett stort engagemang i hur vi gemensamt kan hitta smarta sätt att göra gemensamma affärer.
Ni är snabbfotade, proffsiga och jobbar väldigt fokuserat med att hitta nya smarta sätt att utveckla affären.

Vad skulle du säga är det är det enskilt viktigaste i samarbetet med Release Finans?
Snabb och smidig support när våra säljare behöver den. Ni har proffsig och kunnig personal med god kompetens i hur man finansierar affärer.

Release Finans har tagit fram metodbeskrivningen 4 U som förklarar vårt erbjudande till partners. Lever vi upp till dessa?
Det tycker jag. Ni utmanar oss, ni utvecklar oss och ni understödjer verkligen vår affär i form av support, utbildning och att finnas till hands när vi behöver det. Ni har också alltid visat nyfikenhet och är analytiska när vi kommer med förslag eller problem och undersöker vad som går att göra.
Så det blir bra betyg från Dialect i hur ni lever upp till er vision och ambition att hantera kunderna.

BiC_Logotyp_PosOpen

”Release Finans har en vilja och förmåga att stötta och driva verksamhetsutvecklande åtgärder.”

Med smak, service och hållbarhet i fokus löser rikstäckande Beans in Cup företags fikabehov, bland annat genom att erbjuda kaffe- och vattenmaskiner. CFO Richard Roth berättar att de samarbetar med Release Finans för att kunna erbjuda så stor flexibilitet som möjligt för sina kunder vid finansiering av inköpen.

Hur fungerar samarbetet med Release Finans?
Vi upplever att samarbetet fungerar mycket bra, att vi har en tät dialog och att Release Finans är både pragmatiska och flexibla.

Varför har ni valt att jobba tillsammans med just Release Finans?
När Beans In Cup genomförde en upphandling för finansbolag stod Release Finans ut. Både systemmässigt och i vilja att lyssna och anpassa sina lösningar utifrån våra egna och våra kunders önskemål. Det starka fokuset på vår försäljningsorganisation står även ut i form av olika former av support och incitament.

Vad skiljer oss från andra finansbolag?
Er vilja och förmåga att stötta och driva verksamhetsutvecklande åtgärder. Vi får många kloka inspel och förslag löpande. Vidare även det stora ansvarstagandet att transparent följa upp på det ni lovat i både projekt och nyckeltal.

Vad är det viktigaste i samarbetet med Release Finans?
Framför allt att Release Finans har en tät dialog med oss och alltid hittar lösningar.

Vi har tagit fram 4 U för att tydligare lyfta fram vårt erbjudande till våra partners. Tycker du att vi lever upp till dessa?
Ja. Ni är analytiskt noggranna och sätter er in i vår verksamhet, utforskar den och tar sedan fram strategi och prognoser. Vi får löpande förslag och blir utmanade samt har ett nära samarbete att utveckla verksamheten framåt. Release Finans har löpande kontakt med nästan alla våra funktioner och understödjer bland annat säljarna genom att kontinuerligt vara på plats hos våra kontor.

Rekomo 190x40

”Release är lyhörda inför vad vi behöver för att göra det lätt för våra kunder”

Rekomo har i över 30 år arbetat fram ett koncept som gör det enkelt att välja andrahand i förstahand. Genom att erbjuda företag prisvärda hyreslösningar av återbrukade kontorsmöbler av högsta kvalitet hjälper de sina kunder till minskade klimatavtryck. Sebastian God, Försäljningschef på Rekomo, berättar om varför de valt att samarbeta med Release Finans.

Berätta lite kort om ert samarbetet med Release Finans.
Vi på Rekomo erbjuder våra kunder finansiering och hyresupplägg tillsammans med Release Finans. Det är enkelt och fungerar smidigt! Att kunna erbjuda våra kunder att hyra möbler i stället för att köpa dem ger större frihet, flexibilitet och valmöjlighet för våra kunder.

Hur kommer det sig att ni som bolag valt att jobba tillsammans med just Release?
Vi upplever att Release är lyhörda inför vad vi behöver för att göra det lätt för våra kunder och portalen de erbjuder till oss som samarbetspartner, Prelease.se, erbjuder bra funktioner.

Vad skulle Du säga särskiljer Release Finans som finansbolag?
Hos Release upplever vi en bra personlig kontakt och att de har en smidig portal. Hos Release får vi dessutom hjälp med att utbilda våra medarbetare och implementera finansieringslösningar som är smidiga.

För att tydliggöra vad en partner kan förvänta av ett samarbete med oss på Release har vi tagit fram Release 4 U; Utforska, Utmana, Utveckla, Understödja. Anser du att vi lever upp till dessa?
Ja, jag tycker att Release utmanar oss och är nyfikna på vad vi kan göra ännu bättre. Tillsammans utvecklar vi erbjudanden och vi får stöd när det behövs.

stark_logo_top-1

”Ett partnerskap som präglas av transparens, nära dialog och gemensamma mål”

Med lång & bred erfarenhet inom telefonilösningar hjälper Stark Relation små och medelstora företagskunder att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Per Söderström, VD på Stark Relation, delar här med sig av sin syn på samarbetet med Release Finans.

Berätta lite kort om ert samarbetet med Release Finans och hur ni upplever att det fungerar.
Vi erbjuder hyreslöningar till våra kunder genom Release Finans. Fokus är telefoner, datorer och skrivare. Vi är väldigt glada över vårt samarbete och det underlättar verkligen för oss i vår försäljning. Det är ett partnerskap som präglas av transparens, nära dialog och gemensamma mål.

Hur kommer det sig att ni valt att jobba tillsammans med just Release Finans?
Jag har arbetat med Release Finans hos en tidigare arbetsgivare, så när vi skulle börja erbjuda hyreslösningar var det en självklarhet att samarbeta med Release igen. Vi på Stark Relation har nu arbetat med Release Finans sedan 2021, ett samarbete som hunnit växa sig starkt sedan dess.

Vad anser ni skiljer Release Finans från andra finansbolag?
Servicen och tillgängligheten helt klart. Vi värdesätter högt att ha en personlig kontakt. Sen spelar det ingen roll om man ringer supporten eller ekonomi, vi får alltid ett vänligt bemötande.

Vad är det enskilt viktigaste för er i samarbetet med Release Finans?
Den personliga kontakten!

Vi har tagit fram 4 U för att tydligare lyfta fram vårt erbjudande till våra partners. Tycker du att vi lever upp till dessa?
Ja absolut. Kanske blir tjatig, men Release närhet till oss som partner är viktig i vår gemensamma affär. Release är även lyhörda när vi har förslag på förändringar som kan hjälpa oss i vår gemensamma affär. Vi känner verkligen att vi gör våra affärer tillsammans.

Bli partner nu

Du kan dina produkter. Vi kan säljfinansiering och affärsutveckling. Tillsammans kan vi erbjuda kunden bra lösningar och smidiga affärer. Hör av dig och berätta mer om ditt erbjudande och utmaningar, så ser vi om vi hittar varandra.
Ring eller mejla oss nu